Clicky

Termeni si Conditii

TERMENII GENERALI DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de TURA INVEST SRL , CUI RO36176920, RegCom J40/8004/2016, str. Andrei Popovici Bucuresti, sector 1. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Sueno Pet isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Sueno Pet si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al Sueno Pet pentru oricare elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea ne rezervam dreptul de a deschide actiune in justitie pentru recuperarea daunelor dpdv financiar, in paralel cu actiunea in penal.

LEGATURI

Sueno Pet nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Sueno Pet nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de Sueno Pet si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Sueno Pet este distribuitor al brand-urilor existente pe site, orice problema legata de calitatea si integritatea produselor se vor adresa direct producatorului.

ACCESUL LA SITE

Prezentul magazin se adreseaza doar persoanelor fizice ce fac achizitii in interes /folos personal. Persoanele juridice, Intreprinderile Individuale sau Persoanele fizice autorizate ce doresc sa sa achizitioneze produsele comercializate de Sueno Pet ne pot contacta pentru o propunere de colaborare si incheierea unui contract comercial.

Sueno Pet garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Sueno Pet, fara acordul scris al acesteia.

Sueno Pet are dreptul de a isi selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati sau comenzile inregistrate daca datele sau actiunilor lor sunt indoielnice.

CONFIDENTIALITATE

Sueno Pet se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Sueno Pet are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online.

Datele dvs sunt necesare inregistrarii si expedierii comenzilor dvs. Refuzul dvs. Determină anularea comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: GLS Global Logistics Systems SRL, BOOKURIER SRL, Cargus International SA.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Sueno Pet . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la adresa email [email protected], Sueno Pet va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. Sueno Pet va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

Sueno Pet nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: [email protected]

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare Sueno Pet are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Sueno Pet nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Sueno Pet si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Sueno Pet si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Sueno Pet nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nostru.

PARTENERI

Sueno Pet are contracte de revanzare cu reprezentanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

RETURNARI SI GARANTII

Ordonanța Guvernului 34/2014 este intrata in vigoare pe fondul unor modificari la nivelul Uniunii Europene și abroga vechea ordonanta 130/2000, care prevedea dreptul de retur în 10 zile lucratoare, si-l inlocuieste cu drept de retur în 14 zile calendaristice, valabil în continuare doar pentru persoane fizice.

Consumatorii pot anunta decizia lor de retragere din contract in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Atentie! Acest lucru este valabil doar in cazul accesoriilor si hainelor pentru animale.

In legatura cu suplimentele si hrana pentru animale, in România, legea care reglementează drepturile consumatorilor în ceea ce privește achiziționarea de produse și servicii este Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Potrivit acestei legi, produsele farmaceutice, inclusiv medicamentele pentru animale, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contractul de vânzare-cumpărare în cazul în care acestea au fost desigilate de către consumator din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă.

Acest lucru se datorează faptului că medicamentele pentru animale pot fi perisabile și pot fi afectate negativ de condițiile de depozitare necorespunzătoare, iar o desigilare ar putea compromite siguranța și eficacitatea medicamentului.

Cu toate acestea, consumatorii au dreptul de a returna medicamentele pentru animale în cazul în care acestea sunt deteriorate sau au fost livrate în mod greșit de către vânzător. De asemenea, consumatorii au dreptul să primească produse care corespund standardelor de calitate și siguranță aprobate de autoritățile competente.

Returnarea produselor se va face foarte simplu, completand formularul de retur. Trimiterea coletului inapoi la expeditor revine integral clientului.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, Sueno Pet va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea până la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzării. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a Sueno Pet si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Sueno Pet nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci (inclusiv prospectele suplimentelor si a alimentelor pentru animale de companie). De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Va rugam sa tineti cont ca majoritatea fotografiilor de produs sunt filmate in conditii ideale de lumina si prelucrate computerizat pentru un plus de calitate a imaginii, de asemenea modelele folosite au dimensiuni ideale si pot fi filmate in produse executate special pentru dimensiunile persoanei respective. Sueno Pet nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Sueno Pet isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.

Pentru produsele ce au termen de livrare afisat, inseamna ca sunt aduse in baza comenzilor inregistrate la termenul respectiv. Data are caracter informativ si poate sa difere functie de transport si formalitatile vamale.

Sueno Pet nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Sueno Pet in maximum 14 zile de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. in cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Sueno Pet , dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE

Sueno Pet si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Sueno Pet nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la [email protected]

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Sueno Pet si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Puteti reclama orice problema intampinata la adresa de email [email protected]

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.