Clicky

Moda femeilor de peste 50 de ani

Moda femeilor de peste 50 de ani

Probabil ai auzit de numeroase ori sintagma Stilul nu are vârstă! Ei bine, este adevărată. De aceea, chiar dacă ai trecut de 50 de ani, nu înseamnă că ai ajuns la capătul vieții și nu te mai poți exprima, din punct de vedere vestimentar.
Din acest motiv, probabil te întrebi cum să te îmbraci după 50 de ani, astfel încât să păstrezi o notă clasică pentru ținute și, în același timp, să te evidențiezi în mulțime. Îți prezentăm recomandări utile pentru un stil vestimentar impecabil, în articolul următor!

CUNOAȘTE-ȚI STILUL VESTIMENTAR

Prima regulă de la care trebuie să pornești? Cunoaște-ți stilul vestimentar și poartă piesele care îți sunt pe plac. Indiferent de anii din buletin, stilul vestimentar nu trebuie să se bazeze pe ceea ce poartă femeile de aceeași vârstă cu tine sau pe ce le place celor din jur.

ACCEPTĂ-ȚI VÂRSTA

Pentru a contura un stil vestimentar impecabil, acceptă-ți vârsta! În mod cert, silueta ta s-a schimbat, de aceea, trebuie să te pui în evidență și să te bucuri de libertatea pe care ți-o oferă anii de experiență.

REINVENTEAZĂ-ȚI STILUL VESTIMENTAR

Poți să-ți cumperi bijuterii masive, un tricou haios cu imprimeu sau, de ce nu, o blană în nuanțe tari. Combină și alternează articolele vestimentare și nu ai cum să dai greș! Totuși, nu forța lucrurile, ci îmbracă-te în ceea ce simți că te reprezintă.

NU UITA DE JEANȘI!

Jeanșii rămân în trend, oricare ar fi vârsta purtătorului. Poți arăta minunat în jeanși la orice vârstă, mai ales că sunt potriviți pentru diferite evenimente și pot fi combinați cu majoritatea hainelor din garderoba ta. Nu trebuie decât să achiziționezi perechea potrivită, în funcție de silueta ta.

In link-ul de mai jos iti sugeram cateva modele de jeansi care te vor face sa arati minunat!
https://bit.ly/33OVOKA

Ia în calcul sugestiile noastre și compune un stil vestimentar ireproșabil, care se potrivește oricărei femei peste 50 de ani!