Clicky

Cum integrăm rochiile în anotimpul rece?

Cum integrăm rochiile în anotimpul rece?

Integrarea rochiilor în ţinutele de zi cu zi, în anotimpul rece, poate fi destul de dificil. Multe femei se confruntă cu această problemă atunci când optează pentru acest articol vestimentar. Ar fi ideal să poți purta aceleași rochii și vara și iarnă,nu-i așa?

1.Poartă rochia cu o pereche de dresuri groase sau colanți.

În acest fel, vei avea parte de o ținută extrem de confortabilă, care te va feri de temperaturile scăzute, însa îți va oferi de asemenea un aer deosebit.

2.Alege o maletă pe dedesubt pentru un look la modă și călduros în același timp.

Îți recomandăm să optezi pentru o maletă subțire, cu un croi cambrat, care să fie realizată din materiale naturale precum lână, cășmir, bumbac. Acestea îți vor oferi un plus de confort, fiind mult mai călduroase decât materialele sintetice.

3.În timpul iernii, poți opta pentru o rochie tip pulover sau una cu mâneci lungi ori trei sferturi.

Dacă nu te încânta prea tare ideea de a purta ceva pe sub rochie, poți opta pentru o rochie realizată dintr-un material mai gros, cu mâneci lungi, sau de ce nu, o rochie tip pulover. Nu vei scapa de dresuri sau de colanți în partea de jos, însă în partea de sus, te vei bucura de tot confortul.

4.Accesorizeaza-ți rochia cu o jachetă sau un sacou de interior,atunci când ești la birou

Este vorba despre aceste superbe ținute office care se poarte de obicei într-un cadru formal precum locul de muncă. Pe lângă aspectul extrem de chic, sacoul sau jachetă cu care vei decide să-ți accesorizezi rochia, vor fi perfecte pentru zilele friguroase de iarnă.

5.Poartă rochia cu un dres gros și cizme peste genunchi.

În cazul în care nu te încânta prea tare să porți un dres foarte vizibil, îți recomandăm să optezi pentru o pereche de cizme peste genuchi. Pe lângă faptul că nu vei avea nicio emoție în zilele ploioase, cizmele îți vor acoperi integral dresul până în zona în care se vor petrece cu rochia.

Ei bine, acestea au fost cinci sfaturi despre cum poți purta rochiile în zilele friguroase și sper că aceste idei să te inspire în viitor!