Cumparaturile online nu au fost niciodata mai simple! Mai jos iti prezentam toate posibilitatile prin care poti comanda produsul dorit fara niciun efort.

1. Comanda Online

• Pasul 1. Faceti click pe produsul preferat, selectati marimea dorita si apasati butonul „Adauga in Cos”. Puteti repeta operatiunea daca doriti sa cumparati si alte produse. Puteti vizualiza oricand produsele adaugate, dand click pe „Cosul meu” (iconita este in coltul din dreapta sus). In pagina fiecarui produs exista un Tabel de Marimi unde puteti verifica marimea ce vi se potriveste in functie de masurile la bust, talie si solduri.

• Pasul 2. Pentru a finaliza comanda dati click pe „Plateste”, completati toate campurile de pe pagina respectiva, verificati cumparaturile dvs, iar apoi dati click pe „Finalizeaza Comanda”.

2. Comanda telefonica
Comenzile se pot face si telefonic, la numarul 0726.219.187, de luni pana vineri, intre orele 09-18.

3. Comanda prin email
Va rugam sa trimiteti un email cu comanda dvs la adresa email vanzari@evio.ro cu toate produsele dorite. Comanda trebuie sa contina: numele si codul produselor, culoare, marimea dorita, precum si Numele, Adresa de livrare si numarul dvs de telefon.

Dupa ce comanda a fost confirmata, ea va fi procesata si livrata prin curier intr-un termen de 24-48h.
Plata comenzii poate face ramburs, in momentul cand primiti coletul prin curier, sau online cu cardul bancar la momentul plasarii comenzii.

Spor la shopping !